Sentralt, intimt og hyggelig med god mat

Full dagmøtepakke fra kr 490 (ordinær pris kr 575).

  • Sentral beliggenhet ved parkeringsplasser. Avstand til Klostergarasjen kun 250m.

  • Topp ustyrte møterom.

  • Gratis WIFI.

  • Ekte matopplevelser - vi serverer måltider med lokalt opphav fra et dedikert og velrenommert kjøkken.

Augustin er et godt alternativ for små og mellomstore kurs og møter for opp til 60 personer i klasserom (100 i kino). Her forsvinner ikke gruppen din blant store kongresser - du får tvert i mot full oppmerksomhet i hyggelige og atmosfærerike omgivelser.

Bestill på booking@augustin.no, ring 55 30 40 00 eller send forespørselsskjema.

Se 360 graders visning av våre lokaler her!

Møte, vinsmaking og middag i 400 år gamle Altona

La kurset, budsjettsamlingen eller "kick off"-møtet også bli en sosial happening. 
Spis i vår restaurant Altona med byens største vinkjeller, eller finn ditt eget selskapslokale.
Kombiner gjerne møtet med billetter til show og revy - vi har billetter til de beste forestillingene.

Se våre forslag til vinsmaking i Altona 


Kontakt oss for tilbud

La oss sjekke tilgjengelighet og priser på din aktuelle dato - enkelte dager kan vi kanskje gi deg et ekstra godt tilbud, - send oss en mail på booking@augustin.no, ring 55 30 40 00 eller benytt forespørselsskjema.

Reis grønt og bo grønt

Augustin og Grand Terminus har inngått eksklusiv avtale med NSB om 20% rabatt på reiser i forbindelse med overnatting ved våre to miljøsertifiserte hoteller.

Trenger du hjelp til faglig innhold?

Les mer om vårt samarbeid med Senter for Lederveiledning her.

Praktisk beliggenhet

Parker bilen trygt og tørt. Kloster-garasjen med 1000 parkerings-plasserer er kun 250 meter fra hotellet. Hotellet ligger sentralt til med utsikt over havnen. Det er kort vei fra både parkering, flybuss og ekspressbåter og det er gangavstand til Fisketorget, Fløyen, Akvariet mm. Se for øvrig egen side for beliggenhet her. Reiser du med fly kan vi tilby gunstige gruppepriser med NORWEGIAN.

Ekte mat- og vinopplevelser

Styrk fellesskapet med gode måltider. Kjøkkensjef Kåre Husebø har menyene klare og sesongens nye, fristende lunsjbuffet er på plass. Pausematen er utvidet og mer rikholdig enn noen gang. Du får blant annet energigivende frisk frukt og deilig, hjemmelaget kaketapas samt tørket frukt og nøtter. Vår erfarne kjøkkensjef sørger for mat laget fra bunnen av, oftest basert på gode kortreiste, lokale råvarer.

Unn dere en middagsopplevelse - vi tilbyr alt fra en enklere gunstig priset treretters kursmeny til festmeny i eget lokale. Kanskje vil det passe med en uformell smårettbuffet basert på norske/spanske/italienske tradisjoner? Kombiner gjerne med vinsmaking f.eks. fra Italia, Frankrike eller dypdykk i enkeltdistrikter i Altona vinbar. Våre salonger og populære Altona vinbar medvirker til at kursgjestene holder seg samlet etter dagens økt.

Atmosfærerike lokaler

Alle lokalene har særpreg og er velutstyrte. Kurslokalene har gratis internett via et kraftig trådløst bredbånd, og de fleste har i tillegg fasttilkobling. Det er god båndbredde. Alle lokaler har projektor og annet vanlig AV - utstyr. Kursverten er aldri langt unna.

Skrivergaarden: inntil 100 i kino, 64 i klasserom, 30 i ubord

Risan: inntil 12 ved styrebord

Rødder: inntil 30 i kino, 22 i klasserom, 16 i ubord