Intimt og hyggelig med et godt kjøkken og Bergens mest rikholdige vinkjeller

Høstfest, årsfest, bryllup, julebord, jubileum i atmosfærerike, historiske omgivelser.

 

Bestill på booking@augustin.no, ring 55 30 40 00 eller send forespørselsskjema.


Menyer for nedlasting(PDF):

Her er fristelsene i Altonas à la carte (PDF).

Selskapsmenyer fra kr 565

Buffet- og tapasmeny fra kr 295

Vin- eller champagnesmaking fra kr 475

Ved Augustin kan du ha selskap i rustikke og intime Altona vinbar – et av landets eldste skjenkesteder og Bergens eneste som er listet med Wine Spectator Best of Award of Excellence.

Kapellet er et eksklusivt, lite chambre separee. Stuen Risan, er oppkalt etter maleren ved samme navn som er rikelig representert i hotellets samling. Bankettsalen Skrivergaarden har eget scenelys. Brasserie No22 tilbyr rustikke og moderne omgivelser. Se bilder av lokalene nedenfor.

Når måltidet er over kan man fortsette de gode samtalene i Altona vinbars lune kroker som består av seks ulike rom og du kan vandre fra rom til rom og nyte stedets rikholdige utvalg, ikke minst det store utvalget av vin i glass.

Les mer om stemningsfulle måltider i Altona


Kontakt oss

La oss sjekke tilgjengelighet på dine aktuelle datoer og sende deg tilbud. Gi oss en melding på booking@augustin.no eller telefon 55 30 40 00. Du kan velge mellom bordbestilling i Altona og Brasserie No22, eller leie eget lokale for ditt selskap.

For avansert visning av våre selskapslokaler se her: BILDEARKIV OG PANORAMAVISNING 360

 

Koselig uteservering i bakgården

Uteplass for uteservering og pauser, med skulptur av Pål Vigeland, parasoller, varmelamper og ulltepper til de som fryser.

 

Bryllup hos oss

Vi er med på å skape den perfekte rammen for den store dagen. Nyt dagen mens vi står for lokalene, maten og serveringen.

Skrivergaarden bankett inntil 75 personer

Skrivergaarden - max 70 personer i selskap

En særpreget moderne sal med en 400 år gammel mur med en flott speisaldesignet dør av trekunstneren Lillian Dahle. Plass til 70 personer i runde bankettbord, eget scenelys, lydanlegg, god takhøyde og godt ventilert, dekorert med tre malerier av Ole Jørgen Næss, tidligere festspillkunstner.

Altona vinbar, Skjenkestuen - max 32

Du finner ikke dens like. denne 400 år gamle kjelleren har unike, rustikke, historiske omgivelser, med original skifergulv fra 1600-tallet, bjelketak og kalkpussede vegger, stearinlys-stemning, lysekroner av kunstneren Katrine Berg. Maks 32 personer fordelt på på to langbord. Særpreget innredning i ny, skandinavisk design. Varmekabler i gulv og diskret, men effektiv ventilasjon sørger for komforten. Koselig uteservering der man også kan ta røkepauser under tak.

Altona,"Kapellet", max 14 personer

Et unikt og eksklusivt rom med rustikke, hvitkalkede murhvelvinger, lyssatt av Katrine Bergs glassmaleri og to spesiallagde lysestaker, samt utskåret dør i kirsebær av trekunstneren Lillian Dahle, perfekt for opp til 14 personer. 

Risan, max 16 personer

Dette er et klassisk innredet lokale med en gedigen lysekrone fra den gamle bispegaarden som lå på Tveiterås, oppkalt etter maleren John Anton Risan, hvis to større arbeider preger lokalet, et nyoppusset og flott lokale for opp til 16 personer ved kongebord.

Brasserie No22 - max 102 personer

Vårt brasserier er moderne og rustikt innredet av Bølgen og Moi's interiørarkitekt, klassiske hvitmalte vegger, byens kanskje lengste sofa gjør at spisestedet er ypperlig for lag og grupper som vil ut og spise og sitte samlet, inntil 102 personer i samme selskap. Norske samtidskunstnere er rikelig representert: Kjetil Berge med tre objekter, Vidar Koksvik med glasslysekrone, samt tre krukker i skap, Gerhard Stolz med akvarell, Bård Breivik med skulptur på vegg, og sist, men ikke minst en spennende original tegning/akvarell ved Kjartan Slettmark. Hovedverket er likevel Rolf Aamots unike elektroniske malerier som er støpt i i tre buede glassmalerier.

Rødder - max 26 personer

Rødder er et moderne, klassisk selskapsrom med maleri av John Anton Risan, passer for E-bord, kongebord eller to til tre bankettbord, max 30 personer. Beliggende like ved garderobe/toalett. Kort vei til utendørs pauseareale for røkere.

 

Altona - baren

Altonakjelleren består av seks ulike rom med plass til 100 mennesker tilsammen pluss et tilstøtende selskapslokale med plass til 80.

Altona - peisen

Rundt en gammel peis er det sitteplasser i sofa og stoler til 12-16. 

Altona - vinkroken

Innerst i lokalet kan 12-16 personer ha vinsmaking, en aperitiff, eller få servert et godt måltid. Det er også et fint sted å samles til forfriskninger og gode samtaler etter kveldens måltid.

Koselig uteservering og plass for røkepauser i bakgården

Uteplass med skulptur av Pål Vigeland, parasoller, varmelamper og ulltepper til de som fryser.