Showpakker i Bergen

Opplev konserter og forestillinger på blant annet Ole Bull Scene og Rick's Teater i Bergen med Augustin Hotel.

Vil du på konsert, teater, stand-up eller en annen forestilling i Bergen? Da er en showpakke med Augustin Hotel perfekt for deg. Inkludert i prisen får du showbillett, overnatting på historiske Augustin Hotel og frokost neste morgen. Du kan også utvide oppholdet med ekstra overnattinger og ta hele helgen i Bergen.

Augustin Hotel ligger en kort gåtur fra alle teatrene og scenene i Bergen, og er derfor et ypperlig valg når du skal på show. Du kan også bestille en middag med showmeny fra Altona Vinbar og Kjøkken som gjør kvelden komplett.

Her finner du showpakker til alle sesongens høydepunkter i Bergen.

Hvilke show kan du velge? Se programmet nedenfor! Priser finner du under programmet.

   

Bestill nå hos Bergen Revy og Teaterservice!

Ring 55 30 40 40 eller se program under for online bestilling!

Dagfinn Lyngbø «Supersmud»

Nå er han her igjen med en helt ny forestilling. Forestillingen har fått navnet «Supersmud» og spilles på Ole Bull Scene.
Vi har billetter fredager og lørdager kl. 21.30 fra 30. september til 28. januar 2017.
Her blir det rift om billettene så bestill nå og gled deg til en aften med stand up og musikalsk humor.

Familieforestilling med Alexx Alexxander

Velkommen til Norges mest spektakulære showopplevelse for hele familien: Alexx Alexxander Defying Gravity! I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse. 28. januar 2017.

 

 

Ausekarane «Fisk og Røvere i Auseland»

Fra 6. oktober til 3. desember spiller Ausekarene jubileumsforestillingen «Fisk og Røvere i Auseland» på Ricks Teater. Her er det bare å glede seg til god musikk og heftig strilehumor.

 

Singel & Sand «Da´Ska Bli Andre Boller»

Da ska´ bli andre boller «Singel & Sand» var en kjempesuksess ved Hordaland Teater i 2005. No er oppfølgeren på plass og spilles på Logen Teater fra 3. november til 17. desember.

 

 

 

GABRIEL IGLESIAS - «FluffyMania World Tour»!

I 2017 legger en av verdens mest kjente komikere ut på sin største og mest omfattende verdensturné noensinne når hans splitter nye ‘FluffyMania World Tour’ besøker hele 57 byer på tvers av mangfoldige land og kontinenter. 8. juni 2017

 

Julekonsert med Kurt Nilsen

Også i desember 2016 kommer en av landets største artister tilbake Bergen og Grieghallen for å holde julekonsert. 18. - 21. desember 2016.

 

Lindesnes Trekkspillklubb

Mange år med spilleglede, godt humør, kjente og kjære melodier skal feires i Grieghallen med ett heidundrende show i beste Lindesnes Trekkspillklubb stil. 4. mars 2017.

To rustne herrer - Hvis helsa holder

Ole Paus og Jonas Fjeld er tilbake som To rustne herrer og feirer sitt 20-årsjubileum med nytt show. 21. januar 2017.

Christine Hope

Christine Hope er tilbake! For tre år siden fikk hun publikum og kritikere til å overgå hverandre i superlativer. ”Fysisk komikk på John Cleese-nivå”, skrev blant annet Bergens Tidende om henne, da. 2. februar - 1. april 2017.

Honningsvågrevyen

Honningsvågrevyen er blitt kjent for sin på kanten-humor, de nevner tabubelagte kroppsdeler, og holder ikke tilbake når det gjelder bruken av nord-norske superlativer. Derfor er årets navn på show JA TAKK, EDLE DELER. Dette vil være et show med bare nye nummer - noen av de gamle figurene følger selvfølgelig med på lasset. 27. og 28. januar 2017.

Standup Juleshow

Siden 2009 har Humorkollektivet satt sammen en gruppe komikere som sammen skal gi Bergenserne et skråblikk på den forestående julestria. Bør vi egentlig feire jul? Og er det mest stress eller mest kos? Årets komikere er Grim Moberg, Jan Tore Kristoffersen og Sjur Koppen. 11. november - 17. desember.

Faulty Towers - The dining experience

Lørdag 4. februar 2017 gjentar vi braksuksessen Faulty Towers – The Dining Experience i Bergen på Grand Terminus. «Fawlty Towers» - «Hotell i særklasse» er en av tidenes mest populære tvserier.

Latter Live

Stand Up Norge presenterer: «LATTER LIVE – på turné!» med Øyvind Loven, Cecilie Steinmann Neess, Dex Carrington, Bjørn-Henning Ødegaard og Magnus Ravneberg. 25. februar 2017.

Halvdan Sivertsen

Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», og er klar med ny plate og ny turné. Igjen skal han glede et stort og entusiastisk publikum fra kulturhusscener over hele landet. 8. mars. 2017.

 

Showmeny fra kr 310

Hygg deg med god mat og drikke på Augustin og Grand Terminus. Våre weekendgjester kan ved forhåndsbestilling nyte godt av vår showmeny til kun kr 310 for toretter og treretter for kr 395.

For årsmiddager og større fester tilbyr vi byens største utvalg av selskapslokaler, inkludert Kalfaret Brygghus med Waldemars Mikrobryggeri. Vi tilbyr egne fest- og selskapsmenyer.

 

 

SHOWMENY - HELSTEKT FLATBIFF AV KALV–310/395

Spinatsuppe med langtidsbakt Salmalaks.

Helstekt flatbiff av kalv, potetpure, grønnkål, østerssopp og kaffeglace.

Panacotta med brunostkaramell og bringebærsorbet

Se vår Showmeny her!

 

Pris på showpakker og overnatting

Pakkepriser:

Dobbeltrom fra kr 990,- pr. person inklusiv billett til forestilling og frokostbuffèt.

Enkeltrom fra kr 1340,- inklusiv billett til forestilling og frokostbuffét.

Oppgradert dobbeltrom fra kr. 1090,- pr. person inklusiv billett og frokostbuffet.


Ekstra overnatting:

Standard enkeltrom: 845,- inklusive frokost.

Standard dobbeltrom: 495,- pr. person inklusive frokost.

Oppgradert dobbeltrom: 595,- pr. person inklusive frokost.

   

Andre betingelser

- Enkeltromstillegg kr 350
- Ekstra døgns opphold, kr 495 per person i dobbeltrom, inklusiv frokost.
- Tillegg for superior rom kr 100 per person.
- Prisene er inkl. mva.
- Vi kan også skaffe billetter på ukedager til samme pris.
- Tilbudet gjelder i perioden 1. september til 23. desember 2016.

Møter og teambuilding kombinert med Showtur og julebord

Showturene er skreddersydd for bedrifter som vil sette teambuilding og sosialt samvær på dagsorden. Vi tilbyr kurs- og konferanselokaler til strategimøter og idédugnader. Attraktive forestillinger, overnatting med atmosfære og deilig mat skaper gode rammer for bedriften din! Vi kan ellers tilby vinsmaking i Altona, whiskysmaking på Grand Terminus og ølsmaking på Kalfaret Brygghus som ligger i Hansa Bryggerier sine gamle lokaler på Kalfaret.

Ta kontakt for tilbud!

Terminus Whiskybar - Norges beste whiskybar

Den vennlige og usnobbete staben har stor kunnskap om whiskyene, og er alltid ivrige etter å tilegne seg ny viten. Til stor glede for våre kunder har vi over 700 sorter på menyen. Eneste bar i Norge og Norden med gullrating i den offisielle listen «Great Whisky Bars of the World». 

Altona med Wine Spectator’s Award Best of Excellence

Altona vinbar på Augustin ble av BT sine lesere kåret til Bergens beste datested. I tillegg er
Altona på den anerkjente listen til verdens største vinmagasin. Altona har smakt og samlet
vin av godt håndtverk i mange år og kan gå god for kvaliteten på samtlige viner på vår liste.
Vår kompetanse har aldri vært bedre, og vi presenterer gjerne vinenes historie før maten og
holder en uformell og innholdsrik vinsmaking som et innslag før kveldens måltid.

Sentralt og enkelt

Samme hvilket transportmiddel du velger,er det kort vei til våre hoteller. Grand Terminus ligger et steinkast fra buss- og togstasjonen, Augustin et steinkast fra hurtigbåtterminalen. Uansett hvilket av hotellene du velger, kan du spasere fra ankomststedet. Ingen bilkø, ingen taxiutgifter: Snarveien til en hyggelig helg!

En annerledes hotellopplevelse

Augustin og Grand Terminus er ikke som våre konkurrenter. Som frittstående hoteller utenfor de store kjedene, har vi kunnet rendyrke et unikt servicetilbud for våre gjester. Grand Terminus er et sjarmerende hotell med en særpreget klassisk stil – nå med nyoppussede rom. Augustin er kjent
for sin særegne atmosfære. I vår fikk hotellet 17 nye rom. Begge hotellene har en omfattende kunstsamling og en lang og spennende historie. Den originale og ekte hotellopplevelsen står sentralt i vår filosofi . Både Augustin og Grand Terminus har vært drevet i flere generasjoner: Kvalitet varer lenger!