Kurs og møter i avstressende omgivelser

Dagpakker med herlig lunsjbuffet og sunn og energirik pausemat.

Bestill på booking@augustin.no , t. 55 30 40 00, eller benytt vårt forespørselsskjema

Prisen varierer med ukedag, antall personer og tid på året. La oss gi deg et tilbud på din aktuelle dato. 

  • Sentral beliggenhet ved parkering og flybuss
  • Energirik og variert pausemat 
  • Herlig lunsjbuffet med mat laget fra grunnen av

  • Kaffe, te og isvann hele tiden

  • Gratis kraftig trådløst internett

  • Et godt alternativ for små og mellomstore kurs og møter opp til 100 personer

  • Utvid møtet med vinsmaking og et godt måltid i hyggelige omgivelser i Altona



Vi tilbyr flere attraktive lokaler og fine rammer for gode møter og sosiale måltider etter dagens møteøkter. Møter og selskaper - brasserie - vinbar - alt under samme tak.

Se vårt tilbud på god og hyggelig kursmeny, to retter fra kr 295


Reis grønt og bo grønt 

Augustin og Grand Terminus har eksklusiv avtale med NSB om 20% rabatt på reiser til våre to miljøsertifiserte hoteller. 

Styrk fellesskapet med gode måltider

Kjøkkensjef Kåre Husebø har menyene klare og høstens nye, fristende lunsjbuffet er på plass. Pausematen er utvidet og mer rikholdig enn noen gang. Du får blant annet energigivende frisk frukt og deilig, hjemmelaget kaketapas samt tørket frukt og nøtter.

Bruk anledningen til å styrke de sosiale båndene. Ta en helaften med hyggelig og uformell samling i Altonas lune kroker. Tapas, Italiansk buffet, Smak av Kysten-buffet er bare noen av våre tilbud. Vårt kjøkken er blitt medlem av det eksklusive i fellesskapet "SMAK AV KYSTEN". Vil du ha hele utvalget av menyer, last ned fra internet, ring oss på 55 30 40 50 eller kontakt booking@augustin.no



Kombiner det nyttige med det behagelige. Start samlingen med hel- eller halvdagsmøte. Kjøkkensjefen tilbyr en frisk og spennende lunsjbuffet. Etter møtet tilbyr vi f.eks. vinsmaking eller enklere presentasjoner av kveldens viner f.eks i historsike Altona vinbar. Innta et hyggelig måltid i et av stedets mange selskapslokaler. En vellykket aften avsluttes gjerne med et glass i Altona vinbar.

Mat og vin ved et av landets eldste skjenkesteder, Altona vinbar

Altona vinbar er et av landets eldste skjenkesteder. Herberget Altona med kroen i kjelleren er første gang beskrevet i arkivene i 1614, men er oppført lenge før dette. Dagens Altona vinbar er de siste restene av den berømte Altonagaarden som var byens kulturelle sentrum på slutten av 1700-tallet. Stedet som er på fredet grunn, åpnet i 2000 som en moderne vinbar bestående av fem forskjellige rom hvorav to kan reserveres til selskaper. I dag huser Altona restaurant og vinbar med Bergens største vinkjeller, sertifisert med to glass i Wine Spectator.

Vinsmaking

Vi arrangerer uformelle og underholdende vinsmakinger som egner seg godt som en uhøytidelig innledning til en god og sosial aften. Se egen vinsmakingsmeny.

Annen servering

Du velger stilen – en stilfull gourmetmiddag, uhøytidelig Tapasbuffet, eller kanskje noe midt
imellom – en Italiensk aften der man starter med å smake viner fra Piemonte og Toscana, og avslutter med en klassisk italiensk buffet.

Har du spørsmål? Ring oss på tlf. 55 30 40 00 eller send en mail til booking@augustin.no. Vi svarer deg så fort vi kan.

Hjertelig velkommen til gode opplevelser ved Augustin!


Skrivergaarden: inntil 100 i kino, 64 i klasserom, 30 i ubord

Forum: inntil 50 i kino, 32 i klasserom, 24 i ubord

Risan: inntil 12 ved styrebord

Rødder: inntil 30 i kino, 22 i klasserom, 16 i ubord