Reis grønt og bo grønt

NSB gir deg minimum 20% rabatt på gruppereiser

 

Som utvalgt konferansesamarbeidspartner, kan vi tilby 20% avslag på togbilletten i kombinasjon med opphold ved Augustin og Grand Terminus. Kontakt bookingavdeling på t. 55 30 40 00 eller booking@augustin.no for nærmere informasjon. Det er en kort spasertur fra togstasjonen til Grand Terminus og ca. 900 m til Augustin.

Augustin var det første hotellet i Bergen som ble miljøseritifisert allerede i 2000. Hotellet har vært igjennom flere revisjoner og ble resertifisert sist i 2009. Vi har jaktet på og fjernet alle former for engangsartikler, redusert våre avfallsmengder og økt gjenvinningsgraden. Miljømerkede produkter benytter vi i renhold og drift og har økologiske matvarer som en naturlig del av frokosttilbudet. Mattilbudet er hovedsaklig basert på kortreiste, lokale råvarer, og selvfølgelig er alt laget fra grunnen av ved vårt flotte kjøkkenteam. Ved Augustin er vi utvalgt medlem av "Smak av Kysten" som har fokus nettopp på kortreiste produkter fra havet rett utenfor Bergensregionen. Som gjest kan du gratis låne en av våre bysykler og komme deg fram på en sunn og god måte både for deg og miljøet.

Vi ser også det å ha et bevisst forhold til estetikk som en del av vårt miljøarbeid. Vi har et lidenskapelig forhold til det å ta vare på 400 år gamle Altona som ligger på fredet grunn. Det gamle, originale skifergulvet samt de kalkede murvelvingene har vi restaurert og tilbakeført og det nye tilfører vi i respekt og harmoni med det opprinnelige. Originalarbeider av hovedsaklig norske samtidskunstnere preger fellesarealer og gjesterom. Med et levende hotell, fullt av  aktiviteter og opplevelser ønsker vi å bidra til et godt miljø i Bergen by.

Augustin er sponsor for deler av kulturlivet i Bergen.

Hotellet ligger 250 m fra ekspressbåtkaien, 300m fra Flybussen, 400 m fra Bybanen, og 900m fra jernbanen og hovedstasjon for alle bussene. Reiser du kollektivt og i tillegg bor hos oss, setter du minst mulig miljømessig fotavtrykk. Det er snakk om summen av de små valg.