Romantisk avstikker til Bergen?

 

Vinterpriser - opptil 50% rabatt på et begrenset antall rom

I desember, januar og februar kan du overnatte for kun kr 850,- inklusiv frokostbuffet, enten du reiser alene eller med følge. Bo på et egenartet, historisk hotell til sterkt rabattert pris.

Prisen gjelder alle dager hele uken, for et begrenset antall rom. Vær tidlig ute med din reservasjon for å sikre deg denne prisen. BESTILL TIL VINTERPRIS HER! 

Oppgrader til Superior!
Hos oss er det svært rimelig å oppgradere til Superior rom. For kun kr 200 per rom får du et stort og ekstra komfortabelt værelse.

 Se reiselivsbloggerens inntrykk fra Augustin Hotel.

Romantisk avstikker

Augustin Hotel ligger i hjertet av Bergen. Bli møtt av jordbær og musserende på rommet ved ankomst. Våkn opp uthvilt og kos dere med en flott frokostbuffet i restauranten. Opplev Bergen slik dere ønsker det. Fly gjennom 200 butikker eller vandre rolig gatelangs blant historiske hus og bygninger.

Vi har reservert bord til dere i byens mest romantiske restaurant og vinbar, Altona, kåret til byens beste datested 2012 av Bergens Tidenes lesere. Nyt en bedre 3 retters middag og hverandres selskap i historiske omgivelser, med dempet belysning og stearinlys.

Kvelden fortsetter kanskje på en av byens mange nattklubber eller i Altona Vinbar som har Bergens beste vinsamling i kjelleren. Som et av Bergens første skjenkesteder, sitter historiene bokstavelig talt i veggene.

Byen er som skapt for romantikk, med sine smau og historiske områder.

Tilbud: Jordbær og musserende på rommet ved ankomst, overnatting i oppgradert dobbeltrom, frokostbuffet, 3-retters middag i Altona. Kun kr 2390,- per par. Utvid gjerne oppholdet med en ekstra natt for kun kr 1090,- per par, inkludert frokostbuffet.

Bestill en romantisk avstikker her!