Meny
Vinområde i Italia

Kulden og mørket er kommet for å bli noen måneder fremover.

For å gjøre hverdagen litt lysere, inviterer vi deg inn i varmen hos Altona vinbar, til en hyggelig «boblekveld». Under kvelden vil vi servere de elegante vinene fra Rotari, viner fra de italienske alpene (Trentino), laget på champagnemetode. Under kvelden blir vinene bli servert på glass til en meget hyggelig pris. Hjertelig velkommen til en sprudlende kveld!

INFO OM KVELDEN
Sted:
Altona Vinbar & Kjøkken
Dato: Tirsdag 12.11
Tidspunkt: 2000–2200.

PRISER
Mezza di Mezza: 70 kr per glass
Rotari Blanc des blancs 2010: 85 kr per glass
Rotari Brut Riserva 2014: 85 kr per glass
Rotari Brut Rose 2012: 85 kr pr glass

OM ROTARI
Navnet Rotari stammer fra Kong Rotari som kjempet mange slag i Trentino og erobret Nord-Italia. Rotari representerer det fineste av musserende viner fra Italia, laget på klassisk metode.

Stilen til Rotari er umiskjennelig: boblene er intense og velduftende, elegante og raffinerte, med aromaer av brød og gylne epler.

Rotari er produsert i Trentino, i hjertet av de italienske Alpene: med sine topper og dype daler, dens innsjøer og skoger, dets fjellklima og friske briser, danner regionen det perfekte miljøet for druene Chardonnay og Pinot Noir, dyrket i de bratt terrasserte vingårdene fra 290 til 765 meters høyde. Her uttrykker Chardonnay sin friske og fruktige karakter på beste måte, mens Pinot Noir bidrar med en bestemt struktur og rikdom.

I vinmarkene til Rotari finner man den perfekte kombinasjonen av druer, terreng og mangfoldighet av mikroklima, som gir liv til de elegante og intense boblene som er uttrykket i de musserende vinene fra Trentino. Metodo Classico (klassisk metode) er den eldste metoden for å produsere musserende vin, basert på annengangsgjæringen på flasken.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.