Meny
Tallerken med ribbe og tilbehør

Julemat med tradisjoner

SVINERIBBE FRA VESTLANDET
med rødkål, poteter og julesaus.
A: 1, 2, 8
330 KR

KORTREIST PINNEKJØTT FRA BRAKSTAD
med kålrotstappe, poteter og pinnefett.
A: 1
375 KR

LUTEFISK
med klassisk tilbehør – servert to ganger!
Må forhåndsbestilles.
A: 1, 4, 8
425 KR

HUSETS KARAMELLPUDDING
A: 1, 3
125 KR

RISKREM
med rød saus.
A: 1
125 KR

MULTEKREM
med krumkake.
A: 1, 2
125 KR

Foretter

PANNESTEKTE KAMSKJELL
med jordskokkpuré, estragonsmør og jordskokkchips
A: 1, 5
145 KR

STEINSOPPRISOTTO
med fanaost, appelsin, nellikrøykt norsk gårdsand og trøffelolje.
A: 1
145 KR

GRESSKARSUPPE (V)
med ristede gresskarkjerner og grønn olje.
145 KR

Snadder

SKIFERPLATE
Kjøkkensjefens utvalgte ost og spekemat
med deilig tilbehør.
A: 1, 10, 11
195 KR

NORDNES BURGER
Kvernet Angus, cheddar, bacon fra Brakstad,
aioli og hjemmelaget ketchup.
A: 1, 2, 7
185 KR

Middag

OVNSBAKT TORSKEFILET FRA BØVÅGEN
med speket svinenakke, friske røtter, mandelpotet og dill.
A: 1, 4
325 KR

REINSDYR
med grillet spisskål, selleri bakt i Spildemost,
lærdalsrøtter, høstens kantareller og viltsaus.
A: 1
345 KR

GRILLET MARINERT PORTOBELLO (V)
med nøtter, kantareller, syltede røtter og spinatsaus.
A: 11
225 KR

Søtt

SJOKOLADE
med kirsebærkompott og sorbet.
A: 1, 3, 11
135 KR

KLASSISK CRÉME BRÛLÉE
med friske bær og pistasjkjeks med appelsin.
A: 1, 2, 3, 11
135 KR

Kjøkkensjefens 3-retter

PANNESTEKTE KAMSKJELL
med jordskokkpuré, estragonsmør og jordskokkchips.
A: 1, 5

REINSDYR
Grillet spisskål, selleri bakt i Spildemost,
lærdalsrøtter, høstens kantareller, viltsaus
A: 1

KLASSISK CRÉME BRÛLÉE
med friske bær og pistasjkjeks med appelsin.
A: 1, 2, 3, 11

550 KR

Allergener: 1: Melk, 2: Hvetegluten, 3: Egg, 4: Fisk, 5: Skalldyr, 6: Mandel, 7: Sesam, 8: Sennep, 9: Selleri. 10: Sulfitt, 11: Nøtter, 12: Soya

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.