SVINERIBBE FRA VESTLANDET
med rødkål, poteter og julesaus.
A: 1, 2, 8
330 KR
KORTREIST PINNEKJØTT FRA BRAKSTAD
med kålrotstappe, poteter og pinnefett.
A: 1
375 KR
LUTEFISK
med klassisk tilbehør – servert to ganger!
Må forhåndsbestilles.
A: 1, 4, 8
425 KR
HUSETS KARAMELLPUDDING
A: 1, 3
125 KR
RISKREM
med rød saus.
A: 1
125 KR
MULTEKREM
med krumkake.
A: 1, 2
125 KR
PANNESTEKTE KAMSKJELL
med jordskokkpuré, estragonsmør og jordskokkchips
A: 1, 5
145 KR
STEINSOPPRISOTTO
med fanaost, appelsin, nellikrøykt norsk gårdsand og trøffelolje.
A: 1
145 KR
GRESSKARSUPPE (V)
med ristede gresskarkjerner og grønn olje.
145 KR
SKIFERPLATE
Kjøkkensjefens utvalgte ost og spekemat
med deilig tilbehør.
A: 1, 10, 11
195 KR
NORDNES BURGER
Kvernet Angus, cheddar, bacon fra Brakstad,
aioli og hjemmelaget ketchup.
A: 1, 2, 7
185 KR
OVNSBAKT TORSKEFILET FRA BØVÅGEN
med speket svinenakke, friske røtter, mandelpotet og dill.
A: 1, 4
325 KR
REINSDYR
med grillet spisskål, selleri bakt i Spildemost,
lærdalsrøtter, høstens kantareller og viltsaus.
A: 1
345 KR
GRILLET MARINERT PORTOBELLO (V)
med nøtter, kantareller, syltede røtter og spinatsaus.
A: 11
225 KR
SJOKOLADE
med kirsebærkompott og sorbet.
A: 1, 3, 11
135 KR
KLASSISK CRÉME BRÛLÉE
med friske bær og pistasjkjeks med appelsin.
A: 1, 2, 3, 11
135 KR
PANNESTEKTE KAMSKJELL
med jordskokkpuré, estragonsmør og jordskokkchips.
A: 1, 5
REINSDYR
Grillet spisskål, selleri bakt i Spildemost,
lærdalsrøtter, høstens kantareller, viltsaus
A: 1
KLASSISK CRÉME BRÛLÉE
med friske bær og pistasjkjeks med appelsin.
A: 1, 2, 3, 11
550 KR