Meny
Brun tallerken med kjøtt og tilbehør i høstfarger.

KREMET SKALLDYRSUPPE
Hvitt krabbekjøtt, créme fraiche og urteolje.
A: Skalldyr, melk
185 KR

KAMSKJELL
Pannestekt kamskjell med estragonkrem.
A: Melk, skalldyr
175 KR

VEGANSK LØKSUPPE
Serveres med godt brød.
A: Selleri
165 KR

GRILLET PIGGVAR
Potetkrem, blåskjellsaus med dillolje, løk og mandler.
A: Melk, skalldyr, fisk, mandler
375 KR

DAGENS FANGST
Lokalfanget fisk fra Bøvågen. Tilbehøret tilpasses fisken.
A: Melk, fisk, skalldyr
325 KR

PANNESTEKT ANDEBRYST
Norsk gårdsand serveres med Pommes Anna, Rødkål med rosiner og appelsinsaus.
A: Melk
375 KR

HJORTEFILET
Jordskokk, selleripuré, spinat, eple og portvinssaus.
A: Melk, selleri, sulfitt
345 KR

Dessert

KLASSISK CRÉME BRULÉE
Så enkelt som det skal være.
A: Melk, egg
145 KR

SJOKOLADEFONDANT
Solbærparfait av solbær fra Spilde Gard.
A: Melk, egg, hvete, spor av nøtter
155 KR

Andre

OSTETALLERKEN
Kjøkkensjefens utvalgte oster med godt brød og hjemmelaget chutney.
A: Melk, hvetegluten (brød)
225 KR

VEGETAR ELLER VEGANSK?
Klart vi fikser noe godt! Hør med din servitør.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.