Meny
Brun tallerken med kjøtt og tilbehør i høstfarger.

Snadder

JORDSKOKKSUPPE
med jordskokkchips og persilleolje
A: 1
125 KR

PANNESTEKTE KAMSKJELL
med blomkålpuré og nøttesmør.
A: 1, 2, 5, 6
145 KR

KYLLINGSALAT
med bacon, avocado, syltet rødløk og tomat.
A: 1
175 KR

PLUKKFISK AV FISK FRA BØVÅGEN
med bacon og flatbrød.
A: 1, 2, 4
150 KR / 180 KR

SKIFERPLATE MED OST OG SKINKE
Kraftkar, Fanaost, Brie og spekeskinke.
A: 1
225 KR

ANGUSBURGER
med tørrsaltet bacon fra Bragstad, Fanaost, aioli og hjemmelaget ketchup.
A: 1, 2, 3
185 KR

Middag

STEIKT LYSING
med syltede røtter, brokkolini, soyasmør og stekte småpoteter.
A: 1, 2, 4, 6
275 KR

DÅHJORT
med stekt sopp, grønnkål, sellripuré, viltsaus og Pommes Anna.
A: 1, 7
345 KR

PEPPERBIFF AV YTREFILET
med tomat og aspargesbønnesalat, estragonsmør og fondantpotet.
A: 1
325 KR

Dessert

SJOKOLADELICE
A: 1, 3, 8 (spor)
135 KR

CREME BRULÉE
A: 1, 3
135 KR

Allergener: 1: melk, 2: hvetegluten, 3: egg, 4: fisk, 5: skalldyr, 6: soya, 7: selleri, 8: nøtter

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.