Meny
Brun tallerken med kjøtt og tilbehør i høstfarger.

PATÉ
Hjemmelaget fransk landpaté med plommekompott.
A: Egg, melk
175 KR

KAMSKJELL
Pannestekt kamskjell med estragonkrem.
A: Melk, skalldyr
195 KR

VEGANSK LØKSUPPE
Serveres med godt brød. Kan også serveres gratinert med ost.
A: Selleri, hvete, (Melk)
165 KR

SKINNSTEKT TORSK
Torskefilet fra Bøvågen, asparges, smørsaus med gressløk og rogn.
A: Melk, fisk
355 KR

DAGENS FANGST
Lokalfanget fisk fra Bøvågen. Tilbehøret tilpasses fisken.
A: Melk, fisk, skalldyr
335 KR

LAM
Rosastekt lammemørbrad, aspargesbønner, sydfransk
grønnsaksblanding, timian og ramsløk sjy og fløtegratinerte poteter.
A: Melk
345 KR

KALV ENTRECÔTE
Grillet kalveentrecôte fra Østerdalsmat med ovnsbakte poteter og
béarnaise, tomater fra Hanasand.
A: Melk, egg
365 KR

BLØFF BOURGIGNON
Vår veganske variant på en fransk klassiker.
A: Soya, hvete, selleri, sulfitt
285 KR

Dessert

KLASSISK CRÉME BRULÉE
Så enkelt som det skal være.
A: Melk, egg
145 KR

EPLETERTE
Fransk epleterte av epler fra Spilde gard med hjemmelaget kanelis.
A: Melk, egg, hvete
165 KR

OSTETALLERKEN
Kjøkkensjefens utvalgte oster med godt brød
og hjemmelaget chutney.
A: Melk, hvetegluten (brød)
225 KR

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.