Meny
Brun tallerken med kjøtt og tilbehør i høstfarger.

Forrett

PANNESTEKTE KAMSKJELL
med blomkålpuré og nøttesmør.
A: 1, 2, 3, 6
145 KR

Snadder

HJEMMELAGET PLUKKFISK AV TORSK FRA BØVÅGEN
med bacon fra Bragstad og flatbrød.
A: 2, 3, 5
145 KR / 185 KR

ANGUSBURGER
med bacon fra Bragstad og Fanaost.
A: 2, 3
180 KR

VEGETARBURGER (V)
med hjemme røkt ketchup og syltede grønnsaker.
A: 3,7
180 KR

Hovedretter

PANNESTEKT KVEITEFILET FRA GLITNE
med høvlede grønnsaker og ramsløkmajones på selvplukket ramsløk.
A: 2, 4, 5
285 KR

FYLT KYLLING FRA HOMLAGÅRDEN
med syltede grønnsaker og søtpotetpuré.
A: 2
280 KR

NØTTERULL (V)
med høvlede grønnsaker, hummus og ponzusaus.
A: 3, 7
210 KR

Dessert

SJOKOLADEMOUSSE
Med brente mandler og gelé av bringebær fra Spildegarden i Hardanger.
A: 2, 4
145 KR

Allergener: 1: soya, 2: melk, 3: hvetegluten, 4: egg, 5: fisk, 6: skalldyr, 7: nøtter

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.