Meny
Brun tallerken med kjøtt og tilbehør i høstfarger.

Forretter

GRAVET RYPEBRYST
Rypeterrin med multer, ristede kastanjer og
portvinskokte rosiner.
A: 1, 2, 12
145 KR

KRABBERULL AV TASKEKRABBE
FRA NORDHORDLAND
med jordskokkpuré, jordskokkchips,
syltet småløk og soyasmør.
A: 1, 2, 5, 12
135 KR

KREMET SKALLDYRSUPPE
med snøkrabbe og estragonkrem.
A: 1, 5
135 KR / 225 KR

Snadder

SKIFERPLATE
Kjøkkensjefens utvalgte ost og
spekemat med deilig tilbehør.
A: 1
195 kr

KYLLINGSALAT
med konfitert kylling, sprøtt bacon fra Brakstad,
rødløk, avokado og vinaigrette.
A: 1, 10
175 kr

NORSKE VERDENSMESTERE
Brie og Moden Fanaost (2018) fra Ostegården på Krokeide,
Kraftkar (2016) fra Tingvollost. Portvinskokte rosiner og
eplekompott med epler fra Spilde gard.
A: 1
210 KR

NORDNESBURGER
Kvernet Angus, cheddar, bacon fra Brakstad,
aioli og hjemmelaget ketchup.
Allergener: 1, 2, 7
180 KR

Hovedretter

SKINNSTEKT TORSK FRA BØVÅGEN
med potetkrem, syltede beter og gulrot,
tørrsaltet bacon fra Brakstad.
A: 1, 4
325 KR

GRILLET PIGGVAR
med sukkererter, mandelpotet og kaperssmør.
A: 1, 4
355 KR

KALVESCHNITZEL
med grønn ertepuré, syltede røtter,
saltbakte småpoteter og kaperssmør.
A: 1, 2, 3, 9
275 KR

INDREFILET AV FÅR
med timianbakt kålrot, grillet pastinakk og
ramsløksaus.
A: 1
295 KR

GRILLET MØRBRAD AV FJELLELG FRA RØROS
med saltbakt selleri, brent blomkål,
tyttebær og kremet sopp.
A: 1, 9
355 KR

Søtt

SOLBÆRSORBET
Frisk sorbet av solbær fra Spilde gard og
pistasjkjeks.
A: 1, 2, 3, 11 (pistasj)
130 KR

SJOKOLADEFONDANT
med hjemmelaget vaniljeis og salt karamell.
A: 1, 3
135 KR

Kjøkkensjefens 3-retter

KRABBERULL AV TASKEKRABBE
FRA NORDHORDLAND
med jordskokkpuré, jordskokkchips,
syltet småløk og soyasmør.
A: 1, 2, 4, 5, 12

INDREFILET AV FÅR
med timianbakt kålrot, grillet pastinakk og
ramsløksaus.
A: 1

SJOKOLADEFONDANT
med hjemmelaget vaniljeis og salt karamell.
A: 1, 3

525 KR

Allergener: 1: Melk, 2: Hvetegluten, 3: Egg, 4: Fisk, 5: Skalldyr, 6: Mandel, 7: Sesam, 8: Sennep, 9: Selleri. 10: Sulfitt, 11: Nøtter, 12: Soya

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.