Altona Vinbar & Kjøkken

unik atmosfære i 400 år gamle omgivelser

I kjelleren finner du en gammel peis hvor det sitteplasser i sofa og stoler til 12-16. Innerst i lokalet kan 12-16 personer ha vinsmaking, en aperitiff, eller få servert et godt måltid. Det er også et fint sted å samles til forfriskninger og gode samtaler etter kveldens måltid.

Uteplassen vår er et fint sted å være. Den har en skulptur av Pål Vigeland, parasoller som skjermer deg for eventuelt regn, samt varmelamper og ulltepper om du skulle bli kald. 

Bordbestilling

Benytt bestillingsknapp under eller ring t 55 30 40 00. For bestillinger for grupper og lukkede selskaper send oss en forespørsel!

Åpent mandag-torsdag kl 17 - 24, fredag - lørdag kl 17 - 00.30. Kjøkkenet stenger kl 22.00  Andre åpningstider for grupper på forespørsel.

Norges største vinbar - med kjøkken

Våre sommelierer hjelper deg til å finne perler i alle prisklasser som matcher vårt gode, norske kjøkken. Du er også velkommen bare for å nyte god vin og gode norske oster og skinker. Velkommen i våre 400 år gamle omgivelser. 

Topp vin og ekte matopplevelser!

  • Hyggelig og intimt i 400 år gamle, intime og rustikke omgivelser 
  • Koselig uteplass i bakgården
  • Vinbar med mer enn 1300 titler - Norges største vinutvalg for en vinbar
  • Norges nest største vinutvalg, kun Park Hotel Voss foran oss
  • Kåret til Bergens beste vinbar i 2012
  • Kåret til Bergen beste datested 2012
  • Sertifisert i Wine Spectator - eneste i Bergen - to glass 2013
  • Syv ulike lokaler for grupper
  • Les mer om Altonas 400 årige historie her: På historisk grunn.

 

Byens eneste i Wine Spectator

Altona er godkjent for årets sertifikat av Wine Spectator i den eksklusive klassen "to glass". Vi har fått "to glass" i 2009, 2010, 2011 2012, 2013 og 2014. Med en kjeller med mer enn 1300 utvalgte vintitler skulle du ha mulighet til å finne noe du liker.

Grupper og private selskaper 

Bruk forespørselsskjema under, så kan vi undersøke tilgjengelighet på dine aktuelle datoer og sende deg tilbud. 

Koselig plass for uteservering og røkepause i bakgården

Ved Altona finner du en trivelig uteplass for servering og røkepauser med skultpur av Pål Vigeland, parasoller, varmelamper og ulltepper til de som fryser.

Smak av Kysten

Smak av kysten danner et kulinarisk nettverk av utvalgte spisesteder, sjømatprodusenter, grossister, fiskemottak og fiskehandlere som representerer hele verdikjeden. Samlet bidrar nettverket til å utvikle mangfold og kvalitet av norsk sjømat på restauranter i hele Norge. Smak av kysten fremmer også sesongkalender.no.

Gruppe eller privat selskap?