Borgogno besøker Altona på Bergen Vinfest 4. mai - Få plasser!

4-retter akkompagnert med Borgogno sine viner.

Vi serverer en herlig 4-retters meny sammen med Borgogno sine viner. Våre sommelièrer har sammen med kokkene satt opp en fantastisk mat- og vinopplevelse. Kanskje det også dukker opp noe litt eldre vin på listen vår denne kvelden.

4. mai på Altona Vinbar & Kjøkken/Augustin Hotel
Aperitiff fra klokken 19.00
Pris: 995,- pr. person inkludert 4-retter og vinmeny

 «Borgogno er ett av det eldste vinproduserende husene i Langhe og Piemonte. Med historie helt tilbake til 1761, da Bartolomeo Borgogno startet vinkjelleren. Borgogno har vært med på store deler av Italia sin historie opp igjennom tiden, som da alle feiret med Barolo di Borgogno til lunsj da Italia ble til ett. Dette var en familievinmark eid av Borgogno, helt frem til Farinetti familien tok over vinmarken i starten av 2000-tallet.» 

Meny

Biff tartar med plomme av vaktelegg
Borgogno Dolcetto d’alba 

Sopprisotto med kalvebrissel 
Borgogno Barbera d’alba

Braissert og grillet Villsvin, trøffelsmør
Borgogno Barolo 1997 & Barolo 2005

Sjokoladeganasj på mandelbunn 
Borgogno Barolo Chinato 

Borogno på Altona 4. mai

Ordinærpris Borogno på Altona 4. mai er utsolgt.