Høstkampanje på selskapsmeny

3-retters meny til kun kr. 520,- pr. kuvert. Bestill høstens arrangement nå!

Kjære gjest. 

Vi tilbyr her en meny basert på det beste av råvarer i høysesong.

Pannestekt Glitne kveite fra Sogn med nyplukkede kantareller og engsyre.

Villsau fra Austevoll som har beitet på gress med salter og mineraler fra havet blir presentert i kombinasjon med sensommerens grønnsaker. 

Lokale råvarer stiller sterkt hos oss , og dette viser seg også i desserten med epler fra Hardanger i kombinasjon med fløyelsmyk eple-kanel sorbet. 

Velkommen til oss!

Gyldig til og med 31. oktober 2017 på Augustin, Grand Terminus, Villa Terminus, Zander K og Kalfaret Brygghus.

Minimum 10. personer.

Planlegger du julebord?

De Bergenske har et bredt utvalg av lokaler som passer både for store og små selskap. Send oss en forespørsel og vi hjelper deg å finne det rette lokalet. 

Med for eksempel Terminus Forum og det nyoppussede Villa Terminus er det mange muligheter. Kokkekurs og vinsmaking i villaen, møter i Forum i kombinasjon med ditt julebord. 

Lokaler for alle anledninger:

For mer informasjon om drikkevarer, kontakt vår bookingavdeling: 

booking@debergenske.no
Tlf. 55 21 25 50

Vil du legge ditt neste arrangement hos oss?