Høsttilbud på treretters festmeny

I høst serverer vi det beste vi vet fra havet og skogen. Treretters meny kr. 495.

Kveite fra Sogn som blir servert med kremet norsk jordskokk, grillet jordskokk og gressløkolje.

Hjort servert med garnityr som passer det smaksrike kjøttet perfekt.

Måltidet avsluttes med multer fra vår venn Olaf Bull i Finnmark, her servert med hjemmelaget mandelkjeks og vaniljeis . 

Og vil med dette ønske dere hjertelig velkommen til oss. 

Tilbudet er gyldig til 15. november 2018 på følgende steder: Altona Vinbar, Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K, Grand Konferanse- og Festlokaler og Kalfaret Brygghus.

Menyen gjelder forhåndsbestilte selskaper, på minimum 10 personer.

Planlegger du julebord?

De Bergenske har et bredt utvalg av lokaler som passer både for store og små selskap. Send oss en forespørsel og vi hjelper deg å finne det rette lokalet. 

Med for eksempel Terminus Forum og det nyoppussede Villa Terminus er det mange muligheter. Kokkekurs og vinsmaking i villaen, møter i Forum i kombinasjon med ditt julebord. Nyhet i 2018: Grand Konferanse- og Festlokaler!

Lokaler for alle anledninger:

For mer informasjon om drikkevarer, kontakt vår bookingavdeling: 

booking@debergenske.no
Tlf. 55 21 25 50

Vil du legge ditt neste arrangement hos oss?