Vårtilbud treretters festmeny

I april og mai serverer vi det beste vi vet fra våren. Treretters meny kr. 495.

Årets første vårasparges i kombinasjon med en fyldig og syrlig Hollandaisesaus, toppet med urtesalat, ristede og finhakkede mandler.

Norsk kalv fra Trøndelag, med sesongbaserte grønnsaker, skogvokterens potet som består av raspede poteter kokt med fløte og urter. Rettenserveres med en steinsoppsaus.

Måltidet avsluttes med en fløyelsmyk hvit sjokolade og limemousse som kommer med en kirsebær- og balsamicosorbet.

Vårmenyen serveres ved Altona Vinbar, Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K og Kalfaret Brygghus.

Tilbudet er gyldig til 31. mai 2018.

Menyen gjelder forhåndsbestilte selskaper, på minimum 10 personer.

Lokaler for alle anledninger:

For mer informasjon om drikkevarer, kontakt vår bookingavdeling: 

booking@debergenske.no
Tlf. 55 21 25 50

Vil du legge ditt neste arrangement hos oss?