Meny
Hvitt kubbelys på hvit snø, med rødt hjerte og rød busk.

Julebord

Midt i Bergen sentrum finner du historiske Augustin Hotel, perfekt for små og mellomstore julebord. Intime lokaler med særpreg setter stemningen for at akkurat ditt julebord skal bli årets høydepunkt.

Lokale dekket til selskap med runde bord og hvite duker.

Lokaler til julebordet

Arrangerer dere årets julebord på Augustin Hotel får dere en intim og hyggelig stemning – i trygge omgivelser. Vi har lokaler til både små og større grupper. Vår restaurant Brasserie No22 er vårt største lokale. I Altona Vinbar & Kjøkken, en av Bergens eldste skjenkestuer, får dere et julebord i rustikke og historiske omgivelser. I tillegg har vi tre lokaler som passer utmerket for små og mellomstore julebord. Lokalene våre setter stemningen for at akkurat deres julebord skal bli årets høydepunkt.

Tallerken med ribbe og klassisk tilbehør.

Herlig julemat

På julebuffeten får du fristende kalde retter på forrettsbuffeten, og knasende juleribbe, pinnekjøtt og lutefisk på varmbuffeten. I tillegg står det deilige kaker og desserter samt kaffe og te på dessertbordet.

Vi tilbyr også tradisjonell julemiddag som et alternativ til julebuffet.

Vi kan legge til rette for vegetarianere, allergikere og andre kostbehov.

Kombiner gjerne julebordet med gode viner fra vår anerkjente vinkjeller!

Dobbeltseng med nattbord og leselampe. Skrivebord og stol. Store vinduer med masse dagslys.

Overnatte i forbindelse med julebordet?

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting hos oss kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Vi har 130 trivelige rom i ulike størrelser og kategorier. Julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

PRIS FRA 740 KR

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.