Meny
Pult med penn og papir og svarte stoler.

Møte og konferanse

Augustin Hotel er stedet for de gode møtene. Vi setter vår stolthet i å gjennomføre alle møter med høy kvalitet og alle detaljer på plass. Møterommene er intime og sjarmerende – hos oss får alle møtedeltakere mulighet til å bli sett. Kombiner gjerne et møte med en bedre middag eller vinsmaking i Altona Vinbar & Kjøkken.

Klasseromoppsett i Skrivergaarden med tredør og murvegg i bakgrunnen.

Våre møterom

Vi har tre møterom med kapasitet på opptil 80 personer i vårt største lokale, Skrivergaarden. Møterommene egner seg godt for mindre og mellomstore møter og samlinger. Alle rom har standard teknisk utstyr og trådløst internett. I lobbyen, som er i nærhet til alle møterom, kan møtedeltakerne forsyne seg med kaffe og te. Det er også her pausematen serveres.

Lyst møterom med klasseromoppsett

DAGPAKKE

Dagpakkepris gjelder møter på minimum 10 personer. Ved færre en 20 personer vil det bli servert 2-retters lunsj.

Inkluderer:

  • Leie av møtelokale fra kl. 0800–1600.
  • Standard AV-utstyr, prosjektor og trådløst internett.
  • Isvann, te og kaffe er tilgjengelig under hele møtet.
  • Innholdsrik lunsjbuffet eller 2-retters lunsj.
  • Frisk frukt, kaketapas og snacks fra vår pausebuffet til to av kaffepausene.
Tallerken i blåtoner med fisk og tilbehør

Konferansemeny

Vår konferansemeny er et prisvennlig tilbud til våre kurs- og konferansegjester. Dette er en velsmakende meny basert på gode råvarer. Dere kan velge mellom tre ulike menyer og det er mulig å bestille både 2 retter og 3 retter.

Det er også mulig å avslutte møtedagen i Altona Vinbar & Kjøkken. Her kan dere nyte et herlig måltid og vin i topp klasse.

Dobbeltseng med nattbord og leselampe. Skrivebord og stol. Store vinduer med masse dagslys.

Overnatte i forbindelse med møte?

Hvis dere ønsker overnatting i forbindelse med møte hos oss, har vi 130 trivelige hotellrom i ulike størrelser og kategorier. Våre kurs- og konferansegjester får rabatterte priser på overnatting.

Ta kontakt i dag for et godt tilbud!

Hvitt kubbelys på hvit snø, med rødt hjerte og rød busk.

Julebord på Augustin Hotel

Augustin Hotel er et utmerket sted for små og mellomstore julebord. Intime lokaler med særpreg setter stemningen for at akkurat ditt julebord skal bli årets høydepunkt.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.