Meny
Sofa langs veggen med flere sittegrupper og flotte vinduer i bakgrunnen.

Konferansemeny

Denne menyen er et prisvennlig tilbud for gjester som skal på møte eller konferanse på Augustin Hotel. Måltidet serveres i vår restaurant Brasserie No22. Menyen er velsmakende, men for dere som ønsker et oppgradert måltid anbefaler vi en av våre selskapsmenyer, gjerne servert i et av våre hyggelige selskapslokaler.

Meny A – Kylling

SKAGENRØRE
med salat og ristet toast.

PANNESTEKT KYLLINGBRYST
med fransk grønnsaksragu, brokkoli,
urtemarinerte poteter og fløtesaus.

SJOKOLADEBROWNIE
med krokankaramell og vaniljeis.

Meny B – Sei

KREMET BLÅSKJELLSUPPE
med fennikel og gressløk.

URTEBAKT SEI FRA BØVÅGEN
med smørdampet spisskål, reddik, gulrot og smørsaus.

CRÉME BRÛLÉE
med hjemmerørte bringebær.

Meny C – Kalv

SELLERISUPPE
med paprikacoulis og krutonger.

HELSTEKT FLATBIFF AV KALV
med potetpuré, glasert gulrot, brokkoli og
rødvinsaus.

EPLETERTE FRA HARDANGER
Eplekompott, crumble og vaniljeis.

 

Ta kontakt med booking på booking@augustin.no for å få priser.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.