Denne menyen er et prisvennlig tilbud for gjester som skal på møte eller konferanse på Augustin Hotel. Måltidet serveres i vår restaurant Brasserie No22. Menyen er velsmakende, men for dere som ønsker et oppgradert måltid anbefaler vi en av våre selskapsmenyer, gjerne servert i et av våre hyggelige selskapslokaler.
KREMET POTET OG PURRELØKSUPPE
med ristede gresskarkjerner og timianolje.
KYLLINGBRYST
med ratatouille, dampet brokkoli, peppersaus og potet grenaille.
SJOKOLOADEBROWNIE
med krokankaramell og vaniljeis.
295 KR FOR 2 RETTER | 365 KR FOR 3 RETTER
KALKUN FRA HOMLAGÅRDEN
med selleri, eple- og yoghurtsalat.
FJELLØRRET MARINERT I GRØNNKÅL
med bakt blomkål og rødbeter, mandelpotet, smørsaus med gressløk.
SKOGSBÆRMOUSSEKAKE PÅ NØTTEBUNN
med marinerte bær og bærsaus.
325 KR FOR 2 RETTER | 395 KR FOR 3 RETTER
SKAGENRØRE
med salat og ristet toast.
HELSTEKT NAKKE AV JÆRGRIS
med potetpuré, sesongens rotgrønnsaker, kålsalat med eple og pepperot. Sjysaus.
PANNACOTTA
med rørte bringebær og sjokoladeknekk.
355 KR FOR 2 RETTER | 425 KR FOR 3 RETTER