Sofa langs veggen med flere sittegrupper og flotte vinduer i bakgrunnen.

Konferansemeny

Denne menyen er et prisvennlig tilbud for gjester som skal på møte eller konferanse på Augustin Hotel. Måltidet serveres i vår restaurant Brasserie No22. Menyen er velsmakende, men for dere som ønsker et oppgradert måltid anbefaler vi en av våre selskapsmenyer, gjerne servert i et av våre hyggelige selskapslokaler.

Meny A – Kylling

KREMET POTET OG PURRELØKSUPPE
med ristede gresskarkjerner og timianolje.

KYLLINGBRYST
med ratatouille, dampet brokkoli, peppersaus og potet grenaille.

SJOKOLOADEBROWNIE
med krokankaramell og vaniljeis.

295 KR FOR 2 RETTER | 365 KR FOR 3 RETTER

Meny B – Fjellørret

KALKUN FRA HOMLAGÅRDEN
med selleri, eple- og yoghurtsalat.

FJELLØRRET MARINERT I GRØNNKÅL
med bakt blomkål og rødbeter, mandelpotet, smørsaus med gressløk.

SKOGSBÆRMOUSSEKAKE PÅ NØTTEBUNN
med marinerte bær og bærsaus.

325 KR FOR 2 RETTER | 395 KR FOR 3 RETTER

Meny C – Jærgris

SKAGENRØRE
med salat og ristet toast.

HELSTEKT NAKKE AV JÆRGRIS
med potetpuré, sesongens rotgrønnsaker, kålsalat med eple og pepperot. Sjysaus.

PANNACOTTA
med rørte bringebær og sjokoladeknekk.

355 KR FOR 2 RETTER | 425 KR FOR 3 RETTER

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.