Meny
Inngangsparti Augustin Hotel.

Om hotellet

Augustin Hotel ligger sentralt til ved havnen, attraksjoner og shoppingstrøk i Bergen. Hotellet hadde 100-årsjubileum i 2019, og er dermed det eldste familiedrevne hotellet i byen. Hos oss bor du på et sjarmerende hotell der ingen av rommene er helt like, og kunstsamlingen stor. I Altona Vinbar & Kjøkken, et av Bergens eldste skjenkestuer, kan god drikke og kortreist mat nytes i 400 år gamle, rustikke omgivelser.

Bardisk i stein med kunst og hvite vegger.

HOTELLETS HISTORIE

Augustins historie går langt tilbake. Veldig langt. Ikke bare er det Bergens eldste familiedrevne hotell, drevet av samme familie i fire generasjoner. Vinbaren og restauranten Altona ligger i kjelleren på Augustin Hotel, og serveringsstedet kan faktisk spore sine røtter over 400 år tilbake i tid. Det er nesten ikke nødvendig å si at Altona-kjelleren byr på en helt unik atmosfære som bare må oppleves.

Dagens utgave av Augustin Hotel har en trivelig og intim atmosfære. En blanding av tradisjonell stil og moderne design, sammen med den store samlingen norsk samtidskunst som preger hele hotellet, gjør at Augustin Hotel fremstår som et unikt hotell støpt i sin egen form. Autentisk bergensk, med andre ord.

Autentiske Bergen ligger også like utenfor dørene. Akvariet, Bryggen, Fisketorget og Fløibanen er bare en kort spasertur unna. Ta paraplyen i hende og beina fatt, så er alt Bergen har å by på innen rekkevidde.

Velkommen til Augustin Hotel – Bergens triveligste hotell ved havnen.

BELIGGENHET

Hotellet ligger sentralt til i sentrum, i nærhet av Strandkaiterminalen. Nærmeste parkeringshus er KlosterGarasjen. Det er kort avstand til kollektivtrafikk, og attraksjoner som Fisketorget, Akvariet, Fløibanen og Bryggen er en kort spasertur unna.

REISEN HIT

Fra Flesland: Bybane til Byparken. Gåavstand 700 meter. Flybuss til Fisketorget. Gåavstand 550 meter.

Fra Bergen Jernbanestasjon: Gåavstand 1, 1 km.

Fra Strandkaiterminalen: Gåavstand 250 meter. Taxiholdeplass på kaiområdet.

Fra Hurtigruteterminalen: Gåavstand 1 km. Taxi ved bestilling. Bergen Taxi tlf.nr. 07000.

Med bil: Vi har ti parkeringsplasser tilgjengelig for våre gjester rett ved hotellet. Parkeringsplass må forhåndsbestilles. Nærmeste parkeringshus er KlosterGarasjen, hvor våre gjester får 15% rabatt ved stempling av billett i resepsjonen.

Sittegrupper med røde stoler og eikebord i restauranten Altona.

VÅRE FASILITETER

Mat og drikke:
I Altona Vinbar & Kjøkken kan velsmakende retter og drikke nytes i 400 år gamle omgivelser. Baren er sertifisert av Wine Spectator for sitt rikholdige utvalg av champagne og vin.

Konferanse- og selskapslokaler:
Augustin Hotel tilbyr tre lokaler for mindre møter og selskap. Vårt største lokale, Skrivergaarden, har en kapasitet på 70 personer.

Restaurant med sittegrupper, sofa og lyse bord.

SERVICETILBUD

Frokost: Frokost er inkludert og serveres i Brasserie No22 i 1. etg.
Åpningstider:
Mandag–fredag: kl. 0630–1000.
Lørdag–søndag: kl. 0700–1100.

Bagasjerom: Tilgjengelig hele døgnet.

Trådløst internett: Gratis trådløst internett over hele hotellet.

Kjæledyr: Hund og katt tillatt etter avtale.

Kaffe/te: Våre gjester er velkommen til å forsyne seg med kaffe og te.

Servicerom: Servicerom med blant annet vannkoker, vask/tørk av klær, strykejern og strykebrett.

Resepsjon med resepsjonister på Augustin Hotel.

PRAKTISK Å VITE

Innsjekk: Fra kl. 1500.

Utsjekk: Innen kl. 1100.

Resepsjon: Resepsjonen er døgnåpen.

Vask av rom: Vi bytter håndklær og tar ut søppel hver 3. dag på boende rom under korona.

Barneseng: Vi har barnesenger tilgjengelig.

Bevegelseshemmede: Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Røyking: Hotellet er helt røykfritt innendørs. Det er egne områder hvor våre gjester kan røyke utendørs. Røyking på hotellrom eller andre innendørs fellesområder vil føre til et gebyr på 1500 kr.

Bysykler: Det er utlån av bysykler i nærheten av hotellet.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.