Meny
Bord pyntet med hvit duk, rosa bukett, levende lys og glass.

Selskap

Augustin Hotel har lang erfaring med å arrangere selskap, faktisk hele 100 år har vi vært vertskap for ulike selskapeligheter. Våre historiske og intime lokaler, dyktige medarbeidere og kreative kjøkken, setter en flott ramme rundt feiringen. Vi har tre trivelige lokaler som passer til små og mellomstore selskap. I tillegg er det mulig å ha selskap i Altona Vinbar & Kjøkken, som holder til i over 400 år gamle omgivelser.

Selskapslokalet Skrivergaarden dekket på til selskap med hvit duk på runde bord.

Våre selskapslokaler

Om du planlegger bryllup, konfirmasjon, barnedåp, feiring av dag eller en annen viktig markering, har vi hyggelige selskapslokaler til de store anledningene. Vi har plass til totalt 70 gjester i vårt største lokale, Skrivergaarden. Våre mindre lokaler, Rødder og Risan, passer godt til selskap og feiringer med 16 gjester eller færre.

Kjøttrett med tilbehør på en tallerken med bruntoner.

Selskapsmenyer

I tillegg til riktig lokale, er menyen og maten som blir servert for mange det viktigste. Og ikke minst god drikke i glassene. Vi har flere smakfulle selskapsmenyer, både 3-retters menyer, tapasbuffeter og koldtbord.

Dobbeltseng med nattbord og leselampe. TV, stol og bord.

OVERNATTE I FORBINDELSE MED SELSKAP?

Hvis dere ønsker overnatting i forbindelse med selskap hos oss, har vi 130 trivelige hotellrom i ulike størrelser og kategorier. Vi har enkeltrom til større familierom med plass til 4 personer. Våre selskapsgjester får rabatterte priser på overnatting.

Ta kontakt i dag for et godt tilbud!

Hvitt kubbelys på hvit snø, med rødt hjerte og rød busk.

Julebord på Augustin Hotel

Augustin Hotel er et utmerket sted for små og mellomstore julebord. Intime lokaler med særpreg setter stemningen for at akkurat ditt julebord skal bli årets høydepunkt.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.