Fantastiske råvarer fortjener å bli verdsatt. Kamskjell med klassisk tilbehør vil alltid være en vinner. Dåhjort er en råvare vi verdsetter høyt, og sammen med andre ingredienser fra skogen blir det noe enhver setter pris på. Den lille søte prikken over i-en med eplevarianter, er en perfekt avslutning.
PANNESTEIKT KAMSKJELL
med blomkål fra Hanasand , sprø rug og
nøttesmør.
DÅHJORT
med enebærkrem, skogsopp, bakt jordskokk,
grønnkål og rørte tyttebær.
EPLE FRA HARDANGER
med marengs og sorbet.
550 KR PER KUVERT
Nydelige råvarer kjennetegner våren. Her er menyen satt sammen av det ypperste årstiden leverer. Deilig spekeskinke fra en lokal fetevare i harmoni med aspargesene som kommer opp av jorden. Deilig kalv og kjøkkensjefens favorittgrønnsaker. Tanken på rabarbra vekker barndomsminner og smil rundt munnen.
LOKAL SPEKESKINKE FRA BRAKSTAD
med grillet norsk asparges fra Valer, frisk
salat, gressløkolje og chips.
HELSTEIKT KALVEFILET FRA FØRDE
med grillet sommerkål fra Lærdal, saltbakt
nypotet fra Lærdal, ramsløkkrem og
rødvinsglace.
VARIANTER PÅ RABARBRA
med havrekjeks og vaniljeis.
500 KR PER KUVERT
Her er menyen sammensatt av litt fra fjord og litt fra fjell. Velsmakende og varmende suppe med sprøtt fenalår. Havets ubestridte konge i kompani med syrlig kapers blir aldri feil, og hva kan slå plommer fra Hardanger?
GRESSKARSUPPE
med ristede gresskarkjerner, sprøsteikt
fenalår fra Brakstad og gressløkolje.
GRILLET PIGGVAR FRA FLEKKEFJORD
med brunet kaperssmør, grønnkål fra
Lærdal, selleripuré, høvlede rotgrønnsaker
og mandelpotet.
PLOMMER FRA HARDANGER
med romkrem og salte kjeks.
525 KR PER KUVERT