Meny
Kokker lager mat på hotellkjøkken

Tapasbuffet

Kjøkkenet byr på buffeter av smaksfristelser fra mange verdenshjørner. Her kan du nyte herlige småretter av eksklusive råvarer fra Norge, Spania, Italia, Frankrike og Japan. Tapasmenyene tilbys for grupper fra 15 personer og oppover. Mindre grupper på forespørsel.

Tapasbuffet – Kokkens favoritt

PEPPERSTEKT LAKS med aprikos- og chilichutney og frisk koriander.

ARGENTINSKE VILLREKER med agurk og melon.

TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE med pepperrotkrem og ruccola.

CAPRESESALAT med sesongens tomater, rødløk, mozzarella og basilikum.

ALBONDIGAS – Kjøttboller i sterk tomatsaus.

CHORIZO OG POTET – Spansk potetsalat med chorizo, vårløk og spansk paprika.

SITRUSBRESERT KYLLING med honning og Dijon.

LAKS & SKALLDYR –Kremet salat med reker, kreps og lettrøkt laks.

DAMPEDE BLÅSKJELL med hvitvin, tomatconcassé og finhakkede urter.

SYLTEDE BETER – Beter syltet i eplejuice fra Spilde med fetaost og urter.

GARNITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.

 495 KR PER KUVERT

Det beste kjøkkenet har å by på – Gourmettapas

DAMPEDE BLÅSKJELL med hvitvin,tomatconcassé og finhakkede urter.

HELSTEKT BREIFLABBHALE med ovnsbakte rotfrukter med timian og urtesmør.

GNOCCHI med kremet blåskjell og hummerragu tilsmakt estragon.

POTETSALAT med urtesennep-vinaigrette og sprøstekt spekeskinke.

BLINIS MED RØMME løk og løyrom.

KVEITE CEVICHE med salsa-verde , syltet rødbet og frisk koriander.

KALV SALTIMBOCCA ALLA ROMANA med parmaskinke, parmesan og salvie.

VITELLO TONNATO – Kalv med tunfiskmajonaise, parmesan og ristede pinjekjerner.

CÆSARSALAT med kylling, romanosalat, krutonger og cæsardressing.

TYNNSKÅREN NORSK SPEKESKINKE og italiensk fenikkelsalami.

SØTPOTET OG ASPARGES med chipotle, sitron og friske urter.

CAPRESESALAT – Tomat, rødløk, mozzarella og basilikum.

GARNITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.

CREME CATALAN servert med bærcoulis og friske bær.

745 KR PER KUVERT

Tapasbuffet – 12 retter

KALDE RETTER

PEPPERSTEKT LAKS med aprikos- og chilichutney og frisk koriander.

ARGENTINSKE VILLREKER med agurk og melon.

TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE med pepperrotkrem og ruccola.

SØTPOTET med chipotle, sitron og friske urter.

VITELLO TONNATO – Kalv med tunfiskmajones, ruccola, parmesan og pinjekjerner.

CAPRESESALAT med sesongens tomater, rødløk, mozzarella og basilikum.

GARNITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.

VARME RETTER

PØLSER FRA LOKAL LEVERANDØR BRAKSTAD

ALBONDIGAS – Kjøttboller i sterk tomatsaus.

PATATAS BRAVAS med hvitløksdressing.

SITRUSBRESERT KYLLING med honning og Dijon.

DESSERTER

MANCHEGO med Grand Terminus sin Lindehonning og chutney.

CREME CATALAN servert med bærcoulis og friske bær.

520 KR PER KUVERT

Tapasbuffet for små grupper – 6 retter

Her har kjøkkensjefen plukket ut seks populære retter som passer for servering til mindre grupper. Vi setter de ulike rettene på fellesbordet, slik at man kan sende til hverandre.

PEPPERSTEKT LAKS med aprikos- og chilichutney, frisk koriander.

ARGENTINSKE VILLREKER med agurk og melon.

TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE med pepperrotkrem og ruccola.

CAPRESESALAT med sesongens tomater, rødløk mozzarella og basilikum.

ALBONDIGAS – Kjøttboller i sterk tomatsaus.

PATATAS BRAVAS med hvitløksdressing.

GARNITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.

315 KR PER KUVERT

Tapasbuffet – Fingermat – 9 retter

Kjøkkenet har utviklet en minglebuffet – en lettere smårettbuffet, som kan spises stående. Denne menyen er svært velegnet for servering enten til lunsj eller som en annerledes, uformell, lettere middag.

TATAKI PÅ LAKS med aprikos- og chilichutney, frisk koriander.

KRYDDERSTEKTE SCAMPI med ruccolasalat og grillet paprika.

KYLLINGSPYD marinert i chili og hvitløk.

PØLSER FRA BRAKSTAD med hjemmelaget surkål

STEKTE SMÅPOTETER med salvie og hvitløk.

TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE med pepperrotkrem og ruccola.

ASPARGES OG SØTPOTETSALAT med fetaost og ristede gresskarkjerner.

TOMAT OG MOZZARELLASALAT brusehetta med oliventapenade.

ØKOLOGISK BRIE FRA DOVRE med Grand Terminus sin Lindehonning og karamelliserte valnøtter.

GARNITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.

395 KR PER KUVERT

Ekstra dessert

En tapasbuffet kan utvides med ekstra dessertalternativer etter dine ønsker.

EN EKSTRA DESSERT
servert på buffet.

65 KR PER PERSON

KJØKKENSJEFENS DESSERTTAPAS
med ulike søte fristelser servert på buffet.

110 KR PER PERSON

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.