Meny
Forrett med grillet kamskjell og tilbehør.

Selskapsmeny

Kjøkkensjef Kåre Husebø har satt sammen menyer av råvarer som gjenspeiler kvalitet og god smak. Vi håndplukker de beste smakene fra hav, fjord, skog og fjell og være flotte fagutdannede kokker tilbereder maten på beste måte.

Fjord og fjell

Fantastiske råvarer fortjener å bli verdsatt. Kamskjell med klassisk tilbehør vil alltid være en vinner. Dåhjort er en råvare vi verdsetter høyt, og sammen med andre ingredienser fra skogen blir det noe enhver setter pris på. Den lille søte prikken over i-en med sjokolademoussen, er en perfekt avslutning.

PANNESTEIKT KAMSKJELL
med blomkålpurée, nøttesmør og sprøstekt
chorizo.

DÅHJORT
rosastekt hjortefilet med skogsopp, spinat,
grillet selleri og portvinssaus..

SJOKOLADEMOUSSE
med tilsmakt cognac, friske bær og brente
mandler.

Lokal Gårdsmat

Her er menyen satt sammen av kortreiste og nydelige råvarer. Deilig spekeskinke med smakfullt tilbehør. Mørnet oksefilet med burgundrødvinssaus. Avslutningsvis serveres eplekake med epler fra garden Spilde i Øystese samt vår egen hjemmelagde vaniljeis.

SPEKESKINKE FRA TRONFJELL
vellagret norsk spekeskinke, melonsalat med
jordbær og ramsløkmajones.

INDREFILET AV OKSE FRA SOGN
grillet indrefilet, søtpotetpuré, bakte
rotgrønnsaker og rødvinssaus.

EPLEKAKE FRA SPILDE GARD I HARDANGER
med hjemmelaget vaniljeis.

Kjøkkensjefens Signatur

Nydelig kveite fra Glitne ved Ortnevik og Sognefjorden. Herlig andebryst med spennende tilbehør og avslutningsvis en helt klassisk Crème brûlée. Dette blir aldri feil.

KVEITE FRA GLITNE
råmarinert kveite med avocado, soyasirup og
lettrøkt rømme fra Røros.

NORSK GÅRDSAND
andebryst med rødkål, rosiner, selleripuré,
asparges, småpoteter og appelsinsaus.

CRÈME BRÛLÉE
Klassisk crème brûlée.

Smaken av Vestland

Her er menyen sammensatt av litt fra fjord og litt fra fjell. Kjøkkensjefens egenrøykte laks etterfulgt av en mør villsaufilet med spennende garnityr og herlig ramsløksaus. Husets panacotta er alltid en vinner.

HJEMMERØKT NORSK LAKS
med eple, dill og rømme.

VILLSAU FRA AUSTEVOLL
med urte- og hvitløksbakte grønnsaker,
grønn ertepuré, småtomater fra Hanasand,
ramsløksaus og fløtegratinerte poteter.

PANACOTTA
vaniljepanacotta med gelé og friske bær.

Ta kontakt med booking på booking@augustin.no for å få priser.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.