Meny
Selskapslokalet Skrivergaarden dekket på til selskap med hvit duk på runde bord.

Våre selskapslokaler

Selskapslokalet Skrivergaarden dekket opp til selskap med runde bord.

Skrivergaarden

Skrivergaarden er vårt største selskapslokale. Atmosfæren i dette lokalet er spesiell, da en 400 år gammel mur med en flott spesialdesignet dør av trekunstneren Lillian Dahle preger det. I tillegg er rommet dekorert med tre malerier av Ole Jørgen Næss, tidligere festspillkunstner. Med runde bord er det plass til 70 gjester i Skrivergaarden.

Kapasitet: 70 gjester
Størrelse: 80 kvm

Langbord dekket til selskap i selskapslokalet Rødder

Rødder

Rødder er et lyst, klassisk selskapslokale.  To malerier av John Anton Risan pryder veggene, og den fargerike taklampen er fra Harco Loor Design. Her er det store vinduer og godt med dagslys. Garderobe og toalett er like ved. Lokalt passer godt til oppsett med runde bord, og det er da plass til 26 gjester.

Kapasitet: 26 gjester
Størrelse: 35 kvm

Selskapsoppdekket bord med blåe tallerken i selskapslokalet Risan

Risan

Risan er oppkalt etter maleren John Anton Risan og to av hans store arbeider preger lokalet. Dette lokalet har en lun atmosfære og passer ypperlig til små selskap. Det er godt med dagslys og rommet er direkte tilknyttet hotellets lobby, hvor gjestene kan mingle og strekke på bena. I Risan er det plass til 16 personer i langbordoppsett.

Kapasitet: 16 personer
Størrelse: 22 kvm

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.